top of page

Algemene voorwaarden workshop Re-connect 

1. Inschrijving
De inschrijving is pas definitief na betaling van de workshop.

2. Betaling
Na inschrijving krijg je de betaalgegevens via mail toegestuurd. 

3. Annulatie door een deelnemer
Deelnemers dienen hun aanvraag tot annulatie steeds via mail (vanessa.toppets@gmail.com  of gwendolynknaepen@openhartig.be ) door te geven.
 
Voorwaarden:

  • Je kan tot 14 dagen voor de start de activiteit gratis annuleren. 

  • Indien je minder dan 14 dagen voor aanvang annuleert:

    • Ingeval van ziekte of ongeval (met een geldig bewijs) betaal je niets

    • Zonder geldig bewijs blijft het inschrijvingsbedrag volledig te betalen

  • Binnen deze annulatievoorwaarden gaan we steeds op zoek naar een oplossing of een alternatief door bijvoorbeeld een nieuwe datum te zoeken voor de activiteit. Bij een wederzijds akkoord over deze oplossing kan de annulatievergoeding deels of helemaal wegvallen.

 

4. Annulatie door de organisatoren
In uitzonderlijke omstandigheden (ziekte, ongeval,…) of bij te weinig inschrijvingen kan de activiteit geannuleerd worden. De organisatoren  betalen in dit geval het inschrijvingsgeld integraal terug.

5.Diefstal, verlies en schade
De organisatie  kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en /of schade aan de door de deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.

6. Persoonlijke gegevens
De adresgegevens van de deelnemers komen terecht in het bestand van Just Move & Openhartig en worden gebruikt om deelnemers te informeren over de activiteit waarvoor ze inschreven en nieuws over ons en onze toekomstige activiteiten. Deelnemers die dat liever niet hebben, kunnen op aanvraag verwijderd worden uit de bestanden.

7. Eigendom materialen
Het eventuele  materiaal dat bij activiteiten hoort (teksten, oefeningen,...), is voor eigen gebruik van de deelnemer. Het is niet toegestaan om dit materiaal te publiceren in boekvorm of via internet beschikbaar te maken voor derden, zonder toestemming van de auteur.

8. Akkoord
Door je in te schrijven in deze workshop bevestig je de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

bottom of page