foto : Tjorven Boucher

Welkom ,

Fijn dat je hier terecht gekomen bent. Ik vertel je graag in het kort mijn verhaal. Voel maar of het

met jou resoneert.

Ik ben Gwendolyn Knaepen,geboren in 1980. Als kind was ik een dromer, vaak in gedachten verzonken en ik speelde graag met de rustigere kinderen en de buitenbeentjes. In de natuur zijn en  contact met dieren vond ik altijd al fijn, het bracht mij tot rust.

Een studiekeuze maken en een geschikte job vinden is een moeilijke zoektocht geweest. Ik wist niet goed wat ik wou en wat bij mij paste. Als leerkracht vond ik mijn draai niet en kon niet zeggen waarom. Wat volgde was  een burn-out en de ontdekking van mijn hooggevoeligheid.  De puzzelstukjes vielen in elkaar. Dat was het begin van het herontdekken van mezelf.

Een aantal jaren en opleidingen verder, zag ik mijn talent, nl. voelen wat er in én tussen mensen speelt maar niet uitgesproken wordt. Als kind deed ik dat al van nature. Zo vanzelfsprekend dat ik het niet besefte en steeds bleef zoeken.

Als coach ben ik op mijn plek, dankbaar dat ik mensen kan begeleiden op mijn eigen intuïtieve manier.  Je mag hier openhartig zijn, in veiligheid, vertrouwen en eerlijkheid. Geen slachtoffer zijn van een situatie  maar net krachtiger en bewuster worden door de obstakels en de lessen die eronder verscholen zitten.

 

Samen ontdekken , voelen en groeien, dat geeft mij energie en voldoening.

 

Opleidingen:

Bachelor leerkracht lager onderwijs-UCLL
Bachelor in de Gezinswetenschappen-Odisee
Professional coach- Systo
4D energetisch coachen- Systo
Systemisch coach-Systo
Werken met familieopstellingen- Bert Cools

Open-hartig coaching       Gwendolyn Knaepen

                      Geetbets - 0468 54 65 05

    • Facebook Social Icon
    • Instagram Social Icon