Welkom op mijn website,

Per 'toeval' of niet, ben je hier terecht gekomen. Benieuwd wie ik ben en waarvoor open-hartig staat? 

Hier lees je mijn verhaal.

 

Ik ben Gwendolyn Knaepen,geboren in 1980. Als kind was ik een dromer, vaak in gedachten verzonken, veel fantasie. Ik hield van contact met dieren en was graag in de natuur. Als jongste telg in een grote familie, vertoefde ik veel tussen volwassenen.Ik vond het interessant om de 'grote mensen' bezig te zien. Zonder dat ik mij hier bewust van was, kwam er veel informatie binnen, vooral via aanvoelen.

Mijn weg zoeken in het leven als jongvolwassene verliep minder vlot. Ik vond moeilijk mijn plek, vooral op vlak van werk. Ik weet nu dat ik me te sterk liet leiden door de strenge stemmetjes in mijn hoofd in plaats van mijn hart te volgen.

Afgestudeerd als leerkracht  vond ik mijn draai niet in het onderwijs en ook geen vaste plek, werd van hier naar daar geslingerd. Tot op het punt dat ik 'op' was, batterij leeg. Ik was heel ver verwijderd van mijn spontane, vrolijke zelf.Het heeft mijn ogen geopend.

 
Tijdens mijn rustperiode, ging ik opnieuw op zoek naar mezelf en viel de puzzel stilaan in elkaar. De opleiding gezinswetenschappen prikkelde mijn goesting om met mensen rond persoonlijke ontwikkeling en relaties te werken en wilde nog meer diepgang in het begeleiden. Die vond ik tijdens de coachopleidingen. Eindelijk thuisgekomen na een lange zoektocht.
Nu begeleid ik mensen op de manier die voor mij het meest natuurlijk is, namelijk intuïtief. Ik zie mensen  contact maken met hun gevoel, waardoor ze op een andere manier gaan kijken en meer rust vinden in zichzelf.
'Open-hartig' omdat elk mens het nodig heeft om openhartig te kunnen zijn, zonder oordeel en in vertrouwen. Niemand hoeft alles alleen te dragen.
 
Opleidingen:
Bachelor leerkracht lager onderwijs
Bachelor in de Gezinswetenschappen
Professional coach
4D energetisch coach
Systemisch coach
Werken met familieopstellingen
    • Facebook Social Icon
    • Instagram Social Icon