WhatsApp Image 2022-01-21 at 12.22_edited.jpg

Welkom !

Ik ben Gwendolyn,geboren in 1980 als enig kind van mijn ouders en nakomertje in een grote familie.Nu bestaat mijn gezin uit mijn man, drie kinderen, een kat en een hond.

 

Mijn levensloop heeft bepaald wie ik vandaag geworden ben en wat ik nu wil doorgeven. Met mijn fijnbesnaarde voelsprieten, voelde ik van jongs af aan sterk aan wat er speelde in mijn omgeving.Wat ik zelf nodig had en wie ik in essentie ben, wist ik niet zo goed. Eigenlijk was dat ook niet belangrijk. Het leven ging gewoon zijn gang. Tot ik op mijn 32ste een wake up call kreeg, in de vorm van een burn-out. Ik was mezelf te lang voorbij gelopen.

Het was tijd om meer aandacht te besteden aan mezelf en bewuster te leven.

Het was een heftig proces maar ik ben dankbaar dat ik mezelf opnieuw gevonden heb. Naar jezelf kijken en situaties durven veranderen is confronterend en helend.

Ik weet nu dat ik uit elke ervaring, ook de moeilijke een waardevol inzicht kan halen. Dit helpt mij mijn blik te veranderen en de dingen bewust aan te pakken in plaats van slachtoffer te zijn.

Via 'Open-hartig' wil ik  graag met mijn kennis en levenservaring andere sensitieve vrouwen stimuleren om zichzelf te vinden,authentiek en bewust positief te leven.

Via de workshops en wandelingen wil ik mensen verbinden en momenten van verstilling, ontspanning en inspiratie bieden.

 

Zo draag ik mijn steentje bij aan een positieve wereld.

Kijk hier gerust eens rond en wie weet ontmoeten me mekaar binnenkort.

Warme openhartige groeten,

Gwendolyn

Opleidingen:

Bachelor leerkracht lager onderwijs-UCLL
Bachelor in de Gezinswetenschappen-Odisee
Professional coach- Systo
4D energetisch coachen- Systo
Systemisch coach-Systo
Werken met familieopstellingen- Bert Cools
shallow%20focus%20photography%20of%20dan

De sessies hebben een groot effect op mij gehad.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, sta sterk in mijn schoenen en allerbelangrijkste dat fouten maken mag en dat ik het verdien om gelukkig te zijn.

Doriana

foto van Gwendolyn : Tjorven Boucher