top of page
rsz_0047b0_5d2fe6031ab44e94a893da7c32b9ec21_mv2_edited.jpg

Welkom !

Ik ben Gwendolyn,geboren in 1980 als enig kind van mijn ouders in een grote familie.

Zelf wou ik graag meer kinderen in huis en dat is gelukt. Mijn man Steven kwam in mijn leven en bracht zijn zoon mee, een guitige wittekop (die ondertussen een volwassen jongeman is). Steven en ik zetten samen nog twee vrolijke dochters op de wereld en voor extra gezelligheid in huis namen we er nog een poes en hond bij.

 

Met mijn fijnbesnaarde voelsprieten, voelde ik van jongs af aan sterk aan wat er speelde in mijn omgeving.Wat ik zelf nodig had, wist ik niet zo goed. Eigenlijk was dat ook niet belangrijk. Het leven ging gewoon zijn gang. Tot ik op mijn 32ste een wake up call kreeg, in de vorm van een burn-out. Ik was mezelf te lang voorbij gelopen.

Het was tijd om meer aandacht te besteden aan mezelf en bewuster te leven.

Het was een heftig proces maar ik ben dankbaar dat ik mezelf opnieuw gevonden heb. Naar jezelf kijken en situaties durven veranderen is confronterend én helend.

Ik weet nu dat ik uit elke ervaring, ook de moeilijke iets waardevols kan halen. Dit helpt mij mijn blik te veranderen en de dingen bewust aan te pakken.

 

Het voelt als een roeping om mensen meer uit hun hoofd te helpen komen en in het gevoel te duiken. Je hoofd kan jou soms misleiden maar je intuïtie is je stille, helpende kracht.

Warme openhartige groeten,

Gwendolyn

Opleidingen:

Bachelor leerkracht lager onderwijs-UCLL
Bachelor in de Gezinswetenschappen-Odisee
Professional coach- Systo
4D energetisch coachen- Systo
Systemisch coach-Systo
Werken met familieopstellingen- Bert Cools
bottom of page