Fotoshoot (9)-1.jpg

Welkom op mijn website,

Per 'toeval' of niet, ben je hier terecht gekomen. Benieuwd wie ik ben en waarvoor open-hartig staat? 

Hier lees je mijn verhaal in het kort.

 

Ik ben Gwendolyn Knaepen,geboren in 1980. Als kind was ik een dromer, vaak in gedachten verzonken en ik speelde graag met de rustigere kinderen en de buitenbeentjes. In de natuur zijn en  contact met dieren vond ik altijd al fijn, het bracht mij tot rust.

Een studiekeuze maken en een geschikte job vinden is een moeilijke zoektocht geweest. Ik wist niet goed wat ik wou en wat bij mij paste. Als leerkracht vond ik mijn draai niet en kon niet zeggen waarom. Wat volgde was  een burn-out en de ontdekking van mijn hooggevoeligheid.  De puzzelstukjes vielen in elkaar. Dat was het begin van het herontdekken van mezelf.

 

Een aantal jaren en opleidingen verder, wist ik eindelijk wat ik wou. Mensen helpen hun leven  kleur  te geven op mijn eigen intuïtieve manier.  Gevoelige mensen zien groeien door obstakels te nemen als ingang van een mooi proces, dat geeft mij energie, voldoening en rust.

Met open-hartig wil ik mensen een plek bieden waar ze openhartig kunnen zijn, in veiligheid, vertrouwen en eerlijkheid. Waar ze hun hart kunnen openen voor zichzelf en hun dierbaren.

 
Opleidingen:
Bachelor leerkracht lager onderwijs
Bachelor in de Gezinswetenschappen
Professional coach
4D energetisch coach
Systemisch coach
Werken met familieopstellingen
    • Facebook Social Icon
    • Instagram Social Icon