Welkom!

Fijn dat je op mijn pagina terecht gekomen bent.

Ik vertel je graag in het kort mijn verhaal.

Voel maar of het met jou resoneert.

foto : Tjorven Boucher

 

Ik ben Gwendolyn Knaepen,geboren in 1980. Als kind was ik een dromer, vaak in gedachten verzonken.In de natuur zijn en  contact met dieren vond ik toen al fijn, het bracht mij tot rust.

Een studiekeuze maken en een geschikte job vinden is een moeilijke zoektocht geweest. Ik wist niet goed wat ik wou en wat bij mij paste. Als leerkracht vond ik mijn draai niet en kon niet zeggen waarom.

 

Wat volgde was  een burn-out en de ontdekking van mijn hooggevoeligheid.  De puzzelstukjes vielen in elkaar. Dat was het begin van het herontdekken van mezelf.

Ik wou mij graag verdiepen in de mens en hoe hij zich gedraagt in relaties.Dus ging ik terug studeren.Een eerste stap was de opleiding gezinswetenschappen.Psychologie van de partnerrelatie en helpende gesprekken prikkelden mijn nieuwsgierigheid. Praten met mensen over gevoelige thema's en hen begeleiden naar positieve verandering is wat ik wilde.

Toch bleef ik nog wat op mijn honger zitten en zocht verder.

De coachopleidingen boden mij de diepgang die ik nodig had.

Ik ben op mijn plek en heel dankbaar dat ik mensen kan begeleiden op mijn eigen intuïtieve manier. 

'Open-hartig' betekent voor mij openheid, openhartigheid, jezelf graag zien, bewust in het leven staan, genieten, je hart volgen.

 

Opleidingen:

Bachelor leerkracht lager onderwijs-UCLL
Bachelor in de Gezinswetenschappen-Odisee
Professional coach- Systo
4D energetisch coachen- Systo
Systemisch coach-Systo
Werken met familieopstellingen- Bert Cools
shallow%20focus%20photography%20of%20dan

De sessies hebben een groot effect op mij gehad.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, sta sterk in mijn schoenen en allerbelangrijkste dat fouten maken mag en dat ik het verdien om gelukkig te zijn.

Doriana