TJO_Ferm_0899(Gwendolyn)_edited.jpg

foto : Tjorven Boucher

 

Ik ben Gwendolyn Knaepen,geboren op 18 april 1980. Mijn sterrenbeeld is ram én ik ben een gevoelig persoon. Mijn ram-energie houdt van avontuur en uitdaging terwijl mijn gevoelig afgestelde zintuigen voldoende rust nodig hebben om op te laden van alle prikkels.

Een goed evenwicht tussen actie en vertragen, voldoende nachtrust, een positieve mindset en zingeving zijn essentieel voor mij om me goed in mijn vel te voelen.

Op mijn 32ste ben ik gecrasht,was ik helemaal leeg. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Deze burn-out was nodig om mij wakker te schudden.Het gevoel 'anders' te zijn kreeg opeens een naam nl. 'hooggevoelig persoon'.

Deze gebeurtenis was het begin van het herontdekken van mezelf, een proces met ups en downs.

Vandaag ben ik op mijn plek, leef ik, ben ik wie ik ben. Ik volg meer en meer mijn gevoel en de stroom van het leven. En ook nu heb ik nog af en toe een dipje maar dat ambetant gevoel duurt niet meer zo lang. Ik ben er mij sneller van bewust, kan het aanvaarden en laten overwaaien zonder dat het mij heel veel energie kost.

 

Ik ben ervan overtuigd dat je uit elke moeilijke situatie een waardevol inzicht  kan halen en dat dit inzicht jouw leven positief beïnvloedt als je hiermee aan de slag gaat.

Mijn rol als coach is jouw helpen kijken naar en doorvoelen van het stukje waar het moeilijk gaat om van hieruit te ontdekken wat je nodig hebt. Je leert via dit proces jezelf beter kennen, dingen worden helder, je bewustzijn wordt geprikkeld en groeit.

'Open-hartig' betekent voor mij openheid, openhartigheid, jezelf graag zien, bewust in het leven staan, genieten, je hart volgen.

Opleidingen:

Bachelor leerkracht lager onderwijs-UCLL
Bachelor in de Gezinswetenschappen-Odisee
Professional coach- Systo
4D energetisch coachen- Systo
Systemisch coach-Systo
Werken met familieopstellingen- Bert Cools
shallow%20focus%20photography%20of%20dan

De sessies hebben een groot effect op mij gehad.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, sta sterk in mijn schoenen en allerbelangrijkste dat fouten maken mag en dat ik het verdien om gelukkig te zijn.

Doriana