Identiteit

 

Als sensitief mens heb je nood aan oprechte verbinding met anderen. Je hebt een sterk inlevingsvermogen waardoor je goed aanvoelt wat anderen nodig hebben. Je wil het hen graag naar de zin maken. Een valkuil is dat je jezelf hierin soms verliest en moeite hebt om jouw grenzen te stellen en eigen keuzes te maken. Het is daarom belangrijk dat jijzelf ook goed weet wat JIJ wil, los van de ander.

Tijdens een coachtraject ontdek je veel over jezelf en wat jij nodig hebt.

Wat je misschien al wist krijgt meer diepgang. Wat nog verborgen zit, mag naar boven komen.

Meer inzicht in jezelf, versterkt je zelfvertrouwen, je communicatie  en je relaties met anderen.

 
Positiviteit

Wanneer je een probleem hebt of ergens mee zit, kan je de piekermolen moeilijk of niet stilzetten. Als je te veel nadenkt, ga je twijfelen, op de rem staan en onderneemt ... niets. Je voelt dat dit niet de juiste oplossing is. Je wil graag verandering maar weet niet hoe of wat. Dat kost veel energie en  het is moeilijk om positief te zijn en te genieten als die situatie in je hoofd blijft hangen of telkens opnieuw naar boven komt.

Het is goed om te kijken wat deze lastige situatie betekent. Via systemisch werken  komt je hoofd tot rust  en begint de energie terug te stromen.

Je gaat meer focussen op het positieve waardoor je gemakkelijker kan :

loslaten,genieten,ontspannen, beslissingen nemen.

 
Sensitiviteit

Als (hoog)gevoelig mens heb je  nood aan rust, positiviteit, verbinding, echtheid. Je  voelt je  het best wanneer je leeft volgens jouw natuur. Jouw grootste uitdaging is je niet te sterk laten afleiden door de buitenwereld maar je eigen innerlijke rust aan te spreken

om telkens opnieuw  balans te vinden.

Via systemisch coachen leer je je sensitiviteit  in te zetten om jou en je directe omgeving verder te helpen.

 
Systemisch coachen

Systemisch coachen is een methode die goed werkt bij sensitieve mensen. Je komt uit je hoofd.Je situatie wordt zichtbaar en je gevoel wordt aangesproken.

 

We zoeken de oorsprong van de situatie waar je op vastloopt niet enkel bij jou.

Jij bent een deel van een groter geheel, van een 'systeem' (gezin,familie, werkplek,vriendenkring,...)

Binnen een systeem word je beïnvloed en worden bewust en onbewust patronen doorgegeven, ook hier ben je gevoelig voor.

 

Door te kijken en te voelen, komen er mooie en vaak verrassende  inzichten. Wanneer je dit laat bezinken, komen oplossingen uit jezelf. Eigen oplossingen zijn de juiste want die kloppen.

 

Systemisch werk is een krachtige en diepgaande manier van werken aan jezelf.

Het is een groeiproces.

Ben je benieuwd? Wil je graag langskomen om  kennis te maken? Ik maak graag tijd voor jou.

Je kan hier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

 
Openhartige ervaringen

"Ik ben naar jou gekomen omdat ik  mezelf niet meer goed voelde. Ik merkte dat ik er niet alleen door geraakte. Wat mij vooral aansprak is dat ik me heel vertrouwd bij jou voel.  De sessies hebben een groot effect op mij gehad. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, sta sterk in mijn schoenen en allerbelangrijkste dat fouten maken mag en dat ik het verdien om gelukkig te zijn."

Doriana

"Ik heb  meer rust gevonden  door naar Gwendolyn te komen. Ik heb de band met mijn moeder enorm veel vooruit zien gaan waarvoor ik nog lang dankbaar zal zijn." 

Jeroen

" De overprikkeling die ik ondervind als hoogsensitief persoon put mij uit. Het is moeilijk om de maalstroom (in je hersenen) te stoppen en tot rust te komen. Door middel van verhelderende mentale-, fysieke-, mindfulness en aandachtsoefeningen kwam ik helemaal tot rust.

 

Gwendolyn, dank u daarvoor! Ik kom zeker nog eens terug!"

 

Jan, deelnemer aan workshop rond sensitiviteit

"Ik had het gevoel dat ik geen houvast meer had en moeilijk beslissingen kon nemen. Je liet me eerst  emotioneel met mezelf in het reine komen om nadien specifieker over mijn job na te denken, zodat ik geen overhaaste  beslissing zou nemen. Ik ben je daar tot nu heel dankbaar voor. Vooral de ongedwongenheid en de rust tijdens onze sessies vind ik aangenaam. Elke keer komt er een bepaald inzicht.  Nadien denk je er  heel vaak aan terug en krijg je meer inzicht in het waarom of het hoe van iets wat gebeurt.  Zelfzekerheid is iets waarover ik dankzij jou veel meer beschik.

An

    • Facebook Social Icon
    • Instagram Social Icon