kracht in je sensitiviteit &

openhartigheid in je relatie(s)

Individuele en relatiecoaching

  • Je krijgt moeilijk vat op een gebeurtenis in je leven, je loopt ergens tegenaan en je weet niet hoe je ermee om moet gaan.

  • De relatie met je partner of een ander familielid is uit balans. Het is moeilijk om open te communiceren naar de ander, net omdat hij/zij zo dichtbij je staat.

  • Je bent de balans in jezelf kwijt. Je bent van nature gevoelig en empathisch. Je begrijpt de meningen van anderen, emoties raken je fel. Je verliest jezelf hierin.

Bovenstaande situatie(s)  klinken jou bekend.

Het voelt als een last op je schouders.

Je wil inzicht om terug vrij in beweging te komen.

We maken jouw verhaal zichtbaar en voelbaar.

Je wordt je dieper bewust van wie jij bent en wat je nodig hebt. 

Van hieruit kom je opnieuw in beweging.

We maken jouw situatie visueel met materiaal.

De staafjes staan voor de  betrokkenen in jouw verhaal. (jijzelf,partner, ouders,kind(eren),...

Jij bent immers deel van een groter geheel, dat heeft invloed op wie jij nu bent en hoe jij je gedraagt.

 

Coachen in de natuur

Dezelfde onderwerpen als bij individuele en relatiecoaching komen aan bod.

Maar nu buiten, in de natuur.

De bomen, de geuren,de buitenlucht zorgen voor een andere beleving. 

 

Soms kom je door  buiten te zijn, vlotter tot je binnenkant.

We gaan aan de slag in de natuur met hetgeen we daar vinden en voor handen hebben.

De natuur biedt een extra dimensie,

een bijzonder gevoel voor zij die graag buiten zijn.

 

Openhartige ervaringen

"Ik ben naar jou gekomen omdat ik  mezelf niet meer goed voelde. Ik merkte dat ik er niet alleen door geraakte. Wat mij vooral aansprak is dat ik me heel vertrouwd bij jou voel.  De sessies hebben een groot effect op mij gehad. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, sta sterk in mijn schoenen en allerbelangrijkste dat fouten maken mag en dat ik het verdien om gelukkig te zijn."

Doriana

"Ik heb  meer rust gevonden  door naar Gwendolyn te komen. Ik heb de band met mijn moeder enorm veel vooruit zien gaan waarvoor ik nog lang dankbaar zal zijn." 

Jeroen

" De overprikkeling die ik ondervind als hoogsensitief persoon put mij uit. Het is moeilijk om de maalstroom (in je hersenen) te stoppen en tot rust te komen. Door middel van verhelderende mentale-, fysieke-, mindfulness en aandachtsoefeningen kwam ik helemaal tot rust.

 

Gwendolyn, dank u daarvoor! Ik kom zeker nog eens terug!"

 

Jan, deelnemer aan workshop rond sensitiviteit

"Ik had het gevoel dat ik geen houvast meer had en moeilijk beslissingen kon nemen. Je liet me eerst  emotioneel met mezelf in het reine komen om nadien specifieker over mijn job na te denken, zodat ik geen overhaaste  beslissing zou nemen. Ik ben je daar tot nu heel dankbaar voor. Vooral de ongedwongenheid en de rust tijdens onze sessies vind ik aangenaam. Elke keer komt er een bepaald inzicht.  Nadien denk je er  heel vaak aan terug en krijg je meer inzicht in het waarom of het hoe van iets wat gebeurt.  Zelfzekerheid is iets waarover ik dankzij jou veel meer beschik.

An

Dankjewel, Gwendolyn. Met jou op pad gaan brengt in beweging. Ik voel de grond onder onze voeten steviger dan ooit en die afdaling was een heerlijke extra.

Ellen

    • Facebook Social Icon
    • Instagram Social Icon